Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 5 & Μπουμπουλίνας (έναντι Μετρό Δάφνης) +30 2109705290 info@mantzaristherapy.gr
Φυσικοθεραπεία Μάντζαρης

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Αθήνα


Κέντρο Φυσικοθεραπείας Αθήνα

Το κέντρο μας ιδρύθηκε το 1981 από τον Δημήτριο Μάντζαρη φυσικοθεραπευτή διπλωματούχο του πανεπιστημίου LASAPIENZA Ρώμης Ιταλίας. Βρισκόμαστε στην Λεωφόρο Αγ. Δημητρίου 5 στον Αγ. Δημήτριο έναντι στάσης μετρό Δάφνης.

Το κέντρο φυσικοθεραπείας Μάντζαρης συνεργάζεται με όλες τις Ιδιωτικές Ασφάλειες και Ασφαλιστικά Ταμεία (Alico, Interamerican, Εθνική, Υδρόγειος, ING).

Φυσικοθεραπεία

Εξυπηρετούμε όχι μόνο τους κατοίκους των όμορων δήμων αλλά και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου αττικής. Διαθέτουμε πρωτοποριακό εξοπλισμό αποκατάστασης καθώς και χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης για την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων των ασθενών μας. Στο κέντρο μας οι φυσιοθεραπευτικές πράξεις γίνονται μόνο από διπλωματούχους φυσικοθεραπευτές με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, την βελτίωση της ποιότητας της ζωής καθώς και της ευεξίας των ασθενών μας.

Σκοπός μας είναι η συντομότερη επανένταξη του ατόμου στην καθημερινές λειτουργικές δραστηριότητες του. Γνωρίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και αξιολογώντας τις προσωπικές του ανάγκες δημιουργούμε το κατάλληλο πλάνο φυσικοθεραπείας. Η φυσικοθεραπεία είναι μια επιστήμη η οποία εξελίσσεται διαρκώς καθώς και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους φυσικοθεραπευτές αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η μείωση του πόνου αλλά και η πρόληψη επώδυνων καταστάσεων που μπορούν να διαταράξουν την ποιότητα ζωής του ατόμου.

Φυσιοθεραπεία

Οι θεραπείες στο φυσιοθεραπευτικό μας κέντρο έχουν σκοπό την οριστική παρέμβαση και την αποκατάσταση, βασιζόμενοι σε αποδεδειγμένες επιστημονικές κλινικές τεχνικές και μεθόδους.

Διεθνείς συνεργασίες: Συνεργασία με τον Ιταλό Dr. Umberto Tramontano, φυσικοθεραπευτή διπλωματούχο πανεπιστήμιου LaSapienza Ιταλίας. Φυσικοθεραπευτής της Clinica di Cura Pio Ρώμης. Ειδικό κινησιοθεραπευτή στην αποκατάσταση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.